03
Mars 2016

Skorstensfria nyheter hos Camina!

En vedeldad brasa höjer mysfaktorn för många, men ibland finns det inte möjlighet att elda med ved. Det kan till exempel vara en eldstad som är utdömd till exempel en antik kakelugn eller en öppen spis som du inte vill eller får elda i med ved. Då kan bioetanolbrännare vara ett alternativ för dig. Med den kan du få en mysig brasa hemma utan krav på en skorsten. Komplettera gärna med keramiska vedträn för en ännu högre mysfaktor.

Bioetanolbrännare är enkla att hantera, dessutom blir det en trevlig inredningsdetalj i hemmet. Normalt kan du ställa en bioetanolbrännare direkt i din öppna spis eller använda den för egna platsbyggda konstruktioner. Fyll bara på med bioetanol och tänd upp brasan. Enklare kan det knappast bli.

Bild på bioetanolbrännare Small

Bioetanolbrännare Small 600W
För dig som föredrar en mindre bioetanolbrännare erbjuder Camina Bioetanolbrännare Small 600W. Den har en brinntid på ca 2,5 timmar. Du justerar enkelt lågan via täcklocket.Denna brännare passar utmärkt till Camina Art City.

Läs mer om Bioetanolbrännare Small 600W

Bild på Bioetnaolbrännare Medium

Bioetanolbrännare Medium 850W
Söker du efter en brännare med längre brinntid kan du välja Bioetanolbrännare Medium 850W. Den brinner i ca 5 timmar och du justerar enkelt lågan via locket. Denna brännare är perfekt till vår skorstensfria kamin, Camina Art City

Läs mer om Bioetanolbrännare Medium 850W

Bild på Bioetanolbrännare Large

Bioetanolbrännare Large 1650W
Vår största Bioetanolbrännare är Large 1650W och den har en brinntid på ca 4 timmar. Du justerar enkelt lågan via locket. Den här produkten ska bara användas till öppna spisar samt antika kakelugnar som du inte vill eller får elda i med ved. 

Läs mer om Bioetanolbrännare Large 1650W