Camina Art Paris Svart

Camina Art Paris Svart

Skorstensfri etanolkamin

Vår storsäljare Camina Art City har fått en kraftfull storasyster.
Camina Art Paris är en så kallad bioetanolkamin. Den behöver ingen skorstenanslutning och kan i stort sett placeras var som helst i ett hem. Kaminen är en kopia av vår egen storsäljande Camina Art Suprême .

Camina Art Paris är redo att användas vid leveransen. Ingen bygganmälan behövs, det är bara att packa upp kaminen, placera den på lämpligt ställe enligt instruktionen, fylla på vätska och tända upp den första brasan. Enklare kan det knappast bli.
Camina Art Paris är utrustad med brännaren Medium.

Kaminen har dessutom värmelagrande täljsten. Finns i svart eller grå lack.

Kaminen har samma yttermått som braskaminen Art Supreme

OBS, kaminen på bilden är extra utrustad med keramiska vedträd och golvplåtStilren design

Getterön är en modernt designad murspis. Omramningen i lättbetong finns i fyra olika utföranden. Med slät yta, denna omramning är för målning i önskad kulör. Getterön rustik vaxad har en yta som är lite grövre med håligheter och har en vaxad yta. Brännkammaren i Getterön är vår senaste insats tillverkad i gjutjärn. Vermeculiten i eldstaden reflekterar värmestrålningen och gör förbränningen mycket effektiv och höjer verkningsgraden. Frontluckan finns med två-delat fönster eller med helt panorama fönster. Det finns möjlighet att addera uteluftsanslutning.

Läs mer om GetterönLäs mer om Camina Art Milou