Vi beklagar men för närvarande går det inte att handla på vår webbshop pga. uppdateringar. Vi arbetar så fort vi kan för att ni ska kunna beställa från oss så snart som möjligt. Lördagar under Juni månad har vi stängt

Nu tar vi bort alla dyra mellanhänder så du kan köpa våra svensktillverkade eldstäder till fabrikspris!

Vi vill inte kalla det för en revolution men vi har bestämt oss för att så många familjer som möjligt skall få möjlighet att njuta av den mänskliga värmen. Därför har vi tagit bort alla dyra mellanhänder och säljer nu våra eldstäder direkt från vår egen fabrik. För dig innebär det upp till 40% lägre priser på våra kaminer och upp till 75% lägre priser på utvalda tillval när du handlar här i vår webb-butik!

Våra braskaminer, murspisar, kakelugnar, gjutjärnskaminer, kassetter/insatser, skorstenar skänker redan både värme och trivsel till många familjer i hela Europa. Vi vågar påstå att det aldrig varit enklare eller mer prisvärt att köpa en svensktillverkad eldstad med hög designgrad och effektiv förbränningsteknik av högsta kvalitet! 

Och du – vi erbjuder även branschens bästa service från analys av dina behov till hjälp med montering hemma hos dig. 
Drömmen om den mänskliga värmen kan snart bli din verklighet!

Alltid fraktfritt vid order över 1.500 kr!


BRASKAMINER

FÖR GLÖDHETA STUNDER
Braskaminen är en utmärkt värmekälla och en inrednings- detalj som skapar stark trivsel- känsla. Mångsidighet är en självklarhet när vi utvecklar vår storsäljande Art-serie. Våra braskaminer finns i flera olika varianter med och utan täljsten, med delad eller panorama lucka.


KAKELUGNAR OCH RÖRSPISAR

EN LEVANDE SVENSK TRADITION
Skene är sedan 1700-talet känd för sin fina lera,vilken man utvann ur botten av ån Viskan. Trakten kring Skene blev centrum för lergods-, tegel- & kakeltillverkning. Vi har flera olika kakelugnar som kan placeras i hörn, mot en slät vägg eller fristående. 


MURSPISAR

EN UTSÖKT LYX
Med lite fantasi kan Du få Din murspis att passa in perfekt med den övriga inredningen i rummet. En murspis är så mycket mer än bara en eldstad! Vår populära murspis Getterön kan även levereras i olika färger. Se vilken som passar dig bäst!HELAUTOMATISK PELLETS- OCH VED KAMIN

Tyr är en helautomatisk ved- och pelletskamin. Det innebär att det är varmt och skönt när du kommer hem. Kaminen kan även evereras med sidoförråd för pellets.


SKORSTENSFRI SPRITKAMIN

SKORSTENSFRI ETANOLKAMIN
Camina Art City är redo att användas vid leveransen. Ingen bygganmälan behövs, det är bara att packa upp kaminen, placera den på lämpligt ställe enligt instruktionen, fylla på vätska och tända upp den första brasan. Enklare kan det knappast bli.


GJUTJÄRNSKAMINER

SNABB STRÅLNINGSVÄRME
Camina har ett stort urval av gjutjärns- kaminer. En gjutjärnskamin är en eldstad som till största delen ger direktvärme iform av strålningsvärme. 


KASSETTER & INSATSER

EFFEKTIV VÄRME MED EN CAMINA-SPISINSATS
Brännkammare som sätts in i öppna spisar benämns kassetter medan brännkammare som sätts in i mur-omramningar kallas insatser.